Duintuin Wassenaar

westendorp (2) westendorp (4) westendorp (3) 35

 

Een mooi stukje gecultiveerde tuin die aansluit op de natuurlijke omgeving. De gebruikte materialen van kleischelpen, eikenhout, gebakken klinkers en hardsteen vormen een mooi evenwicht. Ontworpen door tuinarchitectenburo Arend jan van der Horst.

Voortuin Overveen

Vink (4) Vink (3) Vink (2)

 

Gebakken materialen, harsteen tegels geven een rustieke uitstraling aan deze voortuin en sluit daardoor naadloos aan op de stijl van de woning. Ontwerp : Tuinarchitectenburo Arend Jan van der Horst.

Duintuin Wassenaar

Kersbergen (4) Kersbergen (3) Kersbergen (2) Kersbergen 1 Kersbergen (7) Kersbergen (6)

 

Deze tuin is zo ontworpen dat natuur en cultuur in elkaar overlopen. Hierbij is gebruik gemaakt van rustieke materialen: kastanjehouten palen, gebakken klinkers, Belgisch hardsteen en grind. Het vlonderterras bij het zwembad is van hardhout. Ontwerp: Tuinarchitectenburo Arend Jan van der Horst.

Vila tuin Wassenaar

001016020018Kerkhoven (2) kerkhoven (3)

 

Tuin met een moderne look met een green van kunstgras en 3 putting holes. De tuinmuren zijn van Spotted Bleu hardsteen traptreden. De bestrating van hardsteen en gebakken klinkers. Ontwerp: Tuinarchitectenburo Arend Jan van der Horst.

Binnentuin Den Haag

header 4 den Haag

 

Kleine besloten binnentuin in den Haag. Hier is gebruik gemaakt van authentieke Belgisch hardsteen tegels in combinatie met grind en gebakken klinkers als rand opsluiting. Ontworpen door Arend Jan van der Horst.

Romantische Vila tuin Wassenaar

hp photosmart 720

hp photosmart 720

hp photosmart 720

hp photosmart 720

hp photosmart 720

 

Romantische tuin naar het ontwerp van Tuinarchtitectenburo Arend Jan van der Horst. Grind, oude gebakken klinkers en de toegepaste beplanting geven deze tuin een tijdloze uitstraling.

Carport met dakvegetatie

Carport met dakvegetatiebouwkundig (3) bouwkundig (2)

 

Carport met doorlopende tuinvegetatie. Het geheel bestaat uit een stalen constructie met daarop grond en beplanting. Het paadje zorgt er voor dat het ook visueel betrokken is bij de rest van de tuin. De onderzijde van de carport is afgewerkt met Red Cedar en een opslagplaats voor haardhout.