Vila tuin Wassenaar met volgroeide beplanting

IMG_0058IMG_0051IMG_0071

IMG_0068

IMG_0066

 

Door gebruik te maken van volgroeide bomen en haagelementen, geeft de tuin na aanleg direct een volwassen aanblik. Gebakken klinkers, Belgisch hardsteen en keien van Zweeds graniet passen perfect bij deze Vila. Ontwerp : Tuinarchitectenburo Arend Jan van der Horst.

Vila tuin Wassenaar

gazononderhoud2proj (2) 0010 Header 1 Nederlof

 

Door de combinatie van antiek Belgisch hardsteen in ‘puzzelverband’ en de oude gebakken klinkers, lijkt het of deze tuin tegelijk met de bouw van het huis is aangelegd…. Ontworpen door Tuinarchitectenburo Arend Jan van der Horst.

Vila tuin Wassenaar

kokkedee (5)Kokkedee (8)Kokkedee (7)Kokkedee (6)Kokkedee (9) DSC_0061

 

Door bomen omzoomde beschutte tuin. De houten vlonder rond het zwembad sluit mooi aan bij de overige materialen; hardsteen tegels, granieten muren en verhardingen van Zweeds graniet. Ontwerp van Tuinarchitectenburo Arend Jan van der Horst.

Duintuin Wassenaar

Kersbergen (4) Kersbergen (3) Kersbergen (2) Kersbergen 1 Kersbergen (7) Kersbergen (6)

 

Deze tuin is zo ontworpen dat natuur en cultuur in elkaar overlopen. Hierbij is gebruik gemaakt van rustieke materialen: kastanjehouten palen, gebakken klinkers, Belgisch hardsteen en grind. Het vlonderterras bij het zwembad is van hardhout. Ontwerp: Tuinarchitectenburo Arend Jan van der Horst.